2015. február 26., csütörtök

Madonna néni óriásit esett a színpadon

Egyik táncosa véletlenül lerántotta Madonnát a Brit Awards színpadáról, és ezzel akaratlanul bár, de simán ellopta a show-t.


Madonna, Brit Awards 2015, zene, Madonna falls on stage, Madonna fall brit Awards, Living For Love
A show-nak folytatódnia kell. Fotó: Toby Melville/Reuters
A tekintélyes brit zenei elismerés idei díjkiosztó gálája valószínűleg az amerikai szupersztár jókora zuhanásáról lesz híres.

Madonna a csütörtök hajnalba nyúló show záró műsorszámában lépett fel, hosszú köntösben, ördögnek öltözött táncosok gyűrűjében. A koreográfia az lett volna, hogy egyik táncosa lerántja róla a köpenyt, ám a mozdulat valahogy félresikerült, és a köntössel együtt az 56 esztendős énekesnő is lerepült a londoni O2 Aréna színpadának emelvényéről.

Madonna - aki két évtizede először vett részt Brit Awards-gálán - három, meglehetősen magas lépcsőfoknyit zuhant hanyatt. Néhány pillanat múlva azonban már ismét a színpadon elhelyezett emelvényen állt, és folytatta a Living For Love című dalt, mintha mi sem történt volna:

Valóban hiba csúszott a „gépezetbe”, vagy egy előre kitervelt zseniális húzás, amivel a brit a rádióból „száműzött” énekesnő elérte, hogy ma még a csapból is ő folyjon?

A műsor után Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy jól van, és a balesetet a túl szorosan megkötött köntös okozta. Madonna egyetlen szóval sem hibáztatta azt a táncost, aki a köpennyel együtt őt is a mélybe rántotta, megköszönte viszont a jókívánságokat, és - az általa énekelt számból idézve egy némileg átalakított sort - kifejezte azt a meggyőződését, hogy az iránta érzett szeretet emelte őt vissza a színpadra.

Az idei Brit Awards két fő nyertese a két fő esélyes lett: Sam Smith és Ed Sheeran egyaránt két-két díjjal távozhatott. Sheeran vehette át a fődíjat, vagyis az év brit albumának járó elismerést X című felvételéért, emellett a legjobb brit férfi előadó díját is ő kapta. míg Smith a legjobb új tehetségnek járó, valamint a legnagyobb globális sikerért odaítélt díjban részesült.

Paloma Faith a legjobb brit női előadó, Taylor Swift pedig a legjobb külföldi női előadó lett.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI/Reuters/Instagram