2015. január 29., csütörtök

Politikus a tüntetőnek: Hord el magad, te alja söpredék!

John McCain, USA, Henry Kissinger, Code Pink, Get out of here you low-life scum
„Alja söpredéknek” minősített és kivezettetett a teremből John McCain, az amerikai szenátus katonai bizottságának elnöke csütörtökön egy tüntetőt, aki társaival megzavarta az általa vezetett testület munkáját.


A bizottság Henry Kissinger, Madeleine Albright és George Shultz volt külügyminiszterek meghallgatására készült, amikor a Code Pink békemozgalom tagjai akcióba lendültek. Bilincset és transzparenseket a magasba tartva körülvették a 91 éves Kissingert, "háborús bűnösnek" nevezték és a letartóztatását követelték.
Már sok éve tagja vagyok ennek a bizottságnak, de még sohasem láttam ilyen gyalázatos, felháborító és aljas dolgot, mint ez a demonstráció, ami az előbb itt lezajlott - jelentette ki a bizottsági elnök, mikor a tüntetők újból elfoglalták helyüket a teremben.
Egyikőjük azonban folytatta az ülés zavarását, ezért őt kivezették a teremből. McCain „alja söpredéknek” nevezte a távozóban lévő aktivistát és felszólította, hogy hordja el magát. Ezt követően a szenátor bocsánatot kért Kissingertől a bizottság tagjai nevében, amiért ilyen „gyalázatos magatartás” irányult ellene, „aki legkiválóbb módon szolgálta hazáját”.Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI