2014. december 1., hétfő

Vad Magyarország - A vizek birodalma

Vad Magyarország, film, természetfilm, A vizek birodalma, Török Zoltán,

Feltöltötték a YouTube videomegosztóra a 2011-es esztendő legjobb magyar filmjét, a Vad Magyarország – A vizek birodalma című nagy sikerű természetfilmet.


2011-es bemutatásakor Török Zoltán négy évszakon átívelő filmje évtizedek után az első nagyszabású, Magyarország vadvilágát átfogóan bemutató produkció volt; balinok vándorlása, szürke marhák, vidrák, kacsák élete, szarvasok tánca, egy rétisas család mindennapjai festői képeken, HD-minőségben. A rendező, másfél éven keresztül, húsz helyszínen forgatott.

Az 52 perces természetfilm lenyűgöző képi világával és sodró történetével méltón jeleníti meg Magyarország tájait, állatvilágát és természethez kötődő hagyományait.

A Magyar Filmszemlén is díjazott alkotást mostantól bárki megcsodálhatja. Minden korosztálnak ajánlott!rendező: Török Zoltán
    zeneszerző: Kolja Erdmann
    operatőr: Jan Henriksson, Mosonyi Szabolcs, Török Zoltán
    narrátor: Kulka János
    producer: Török Zoltán
    vágó: Hargittai László
    hang: Ola Eliasson, Thomas Weichler

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.