2014. december 9., kedd

Bezáratnák a Csíki Sört gyártó üzemet

A Lénárd András által működtetett csíkszentsimoni sörgyárat a Heineken szeretné bezáratni - elnöki* rendelettel -, mivel úgy vélik, az Igazi Csíki Sör egy lopott márka.


Lénárd a Marosvásárhelyi Rádió megkeresésére elmondta: jogtalan a panasz, mert a Heineken csupán a Ciuc Premium nevet védte le az Európai Szabadalmi Hivatalban, a Csíki Sör márkanév szabad volt, ezt ő maga ellenőrizte le az üzem beindítása előtt. 

Csíki sör, Heineken, székely termék, sör, italok, jogvita,
Igazi csíki Sör - logó & szlogen
A csíkszeredai üzletember megjegyezte: az Igazi Csíki Sör címkéje, annak színvilága és formája sem téveszthető össze a Ciuc Premium Sör címkéjével.

Márkanév körüli jogvita van kibontakozóban, vagy valami egyéb fő a boszorkánykonyhán? Mondjuk ez: végy egy valószínűnek látszó hírt, reklámozd vele a Csíki Sört, járasd le a konkurenciát, vagyis a Heinekent, keverd bele Johannist, mint székelysör-gyilkost, hátha megutálják a székelyek, és máris megvan a kitűnő recept.

* A Marosvásárhelyi Rádió riportere elmulasztotta pontosítani, hogy törvényszéki elnökről van szó.

KAPCSOLÓDÓ:
► A tisztesség marketingje

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.