2014. december 14., vasárnap

A székelyek megcsinálták az év sörreklámját (Csíki Sör)

Az Igazi Csíki Sör reklámjában van minden, ami kell – írja a Cívishír. Hegy, templomtorony, szekér, bajusz, turulmadár, patak vize, na meg a sör. Ami nem eladó. Főleg, ha a medve kérné. Vagy a Heineken - tesszük hozzá mi.


reklám, Csíki sör, Székely sör, Igazi Csíki Sör, plágium, John West Foods,

A portál megemlíti: a Csíki Sör Manufaktúra a közelmúltban dobta piacra a hagyományos eljárással készített új söreit.

Az ultramodern csíkszentsimoni üzemben Hargita megyei forrásvizek és segesvári komló felhasználásával készítik az igazi Csíki és Székely sört. A recept, amit a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel együtt dolgoztak ki, ezen kívül csak sörárpát és élesztőt tartalmaz. A pasztörizálás nélkül készülő sörök alkoholtartalma 6%.

A lap kiemeli, a 40 székely munkaerőt alkalmazó cég mindent maga szervez a főzéstől a palackozáson át a készlet terítéséig.


Kár, hogy mindezt beárnyékolja a tény, hogy a reklámfilm készítője (vagy a megrendelő) plágium határát erősen súroló animációval koronázta meg a termék bevezetését megelőző, meglehetősen profi marketingkampányt.

Az idei év legjobb karácsonyi reklámja

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.