2014. november 28., péntek

Star Wars 7: Az Erő ébredése | Itt az első ízelítő

Bemutatták a Csillagok háborúja saga legújabb részének, a rajongók által régen várt Star Wars: The Force Awakens (Az Erő ébredése) című epizódnak az első előzetesét pénteken.


film, Star Wars, The Force Awakens, Az Erő ébredése, Star Wars 7, Hollywood, Csillagok háborúja, Disney, John Williams

Az iTunes-on elérhetővé tett alig egyperces bevezetőben John Williams zeneszerző híres zenéjére bemutatták az egyes főszereplőket, és rövid ideig látható a Millennium Falcon, Han Solo űrhajója is. Az epizód történetét még mindig titokban tartják a készítők, a rövidfilm sem rántja le róla a leplet.

A Csillagok háborúja saga hetedik része 2015 decemberében, pontosan tíz évvel a legutóbbi film után kerül a mozikba, és harminc évvel a Star Wars harmadik része, az 1983-ban készült A jedi visszatér című epizód után játszódik.

A brit Pinewood filmstúdióban forgatott új epizódban a széria korábbi jól ismert szereplői, Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill mellett a főbb szerepekben Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong'o és Max von Sydow láthatóak J.J. Abrams rendezésében.A The Force Awakens a készülő újabb Star Wars-trilógia első darabja. A korábbi két trilógiát még a sorozat atyjának, George Lucasnak a cége, a LucasFilm készítette. A Disney 2012-ben vásárolta fel a produkciós vállalatot több mint négymilliárd dollárért, és nyomban bejelentette, hogy újabb trilógiát tervez.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI