2014. november 16., vasárnap

Dan Tăpălagă: A magyarokhoz

Erdélyben születtem, szászok között nőttem fel. Mindig tisztelettel voltam mások iránt. A mai napon szükségét érzem annak, hogy a magyarokhoz szóljak.


államelnök-választások, Románia, magyarság, Victor Ponta, Klaus Johannis, Európa, szólásszabadság, demokrácia, Dan Tăpălagă,
Magyarok, gyertek szavazni!
Nekünk ellopták a szavazáshoz, a tiltakozáshoz való jogunkat és a véleménynyilvánítás szabadságát. Megakadályozták, hogy a külföldön élő román állampolgárok szavazzanak, a kolozsvári, temesvári, krajovai és más nagyvárosi tüntetőket erőszakkal és polgárháborúval fenyegették meg, ellenőrzik a televíziókat.

Mindannyiunkat megfosztottak ezektől a jogainktól. Bennünket és benneteket is. Egy jelölt, aki büszke, mert román és Vadimmal és Dan Voiculescuval jelenik meg, porba tiporja a magyarok jogait. Victor Ponta nacionalista kampánya semmi jót nem jelez a közösségetek számára!

MAGYAROK, GYERTEK SZAVAZNI! MAGYAROK, A TI SZAVAZATOTOKTÓL FÜGG A MI KÖZÖS JÖVŐNK! Ez a ti országotok is. Mondjatok NEMET a neo-kommunizmusnak és a hazugságnak!

Dan Tăpălagă (főszerkesztő HotNews.ro)

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Facebook/Dan Tapalaga