2014. november 19., szerda

A nap képe: 3000 könyvet dedikált Klaus Johannis

Az embertenger közepén Románia megválasztott elnöke, Klaus Johannis látható, amint Lépésről lépésre (Pas cu pas) című önéletrajzi könyvét dedikálja szerdán Bukarestben a Gaudeamus nemzetközi könyvvásáron.


Klaus Johannis, könyv, Gaudeamus könyvvásár, Bukarest, Románia, Lépésről lépésre,

Egy kicsit másmilyen ez a „torlódás”, mint ami a londoni, stuttgarti, torinói vagy párizsi szavazókörzeteknél alakult ki a vasárnapi elnökválasztáson.

A könyvből közel 3000 példány talált gazdára; a vásárlóknak kétszer is sorba kellett állniuk, egyszer a könyvért, másodszor a szerző autogramjáért, de ez senkit sem zavart, sőt, mindenki türelemmel várta, hogy sorra kerüljön és megkaphassa az elnöki autogramot. Három órába telt, amíg Klaus Johannis minden egyes példányt aláírt.
Sehova se megyek addig, amíg alá nem írom az összeset - ígérte meg Románia új elnöke, aki két golyóstollat is „elfogyasztott” a maratoni dedikálás során.
A jól végzett munka Romániája elkezdődött.

Klaus Johannis, az egymillió lájkos ember

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Fotó: Marian Iliescu/Adevărul