2014. október 7., kedd

Sokkoló vallomást tett Gérard Depardieu

Nemsokára megjelenő önéletrajzában Franciaország nemzeti büszkesége, a Francia Nemzeti Érdemrend és a Francia Becsületrang lovagja mellbevágó őszinteséggel beszél csavargóként, kisstílű bűnözőként és prostituáltként leélt fiatalkoráról.


Ca c'est fait comme ca, Gérard Depardieu, film, Franciaország,

A nemzedéke egyik legtermékenyebb és legtehetségesebb színészének számító filmsztár, akit 1981-ben Cyrano de Bergerac alakjának megformálásáért Oscar-jelölést érdemelt, egyebek közt bevallja, hogy fiatalon áruba bocsátotta testét más férfiaknak, halottakat fosztott ki és más bűncselekményekből tartotta fenn magát.
Egészen fiatal koromtól tudtam, hogy tetszem a homoszexuálisoknak és amikor valami többet is akartak tőlem, pénzt kértem tőlük - mondja Ca c'est fait comme ca (Így történt) című önéletrajzi könyvében a francia filmcsillag, aki azt is elárulja, hogy egyes kuncsaftjait megverte és kifosztotta.
A hatgyermekes munkáscsaládból származó Depardieu azután kapott rá a prostitúcióra, hogy 13 évesen végleg otthagyta az iskolát és utcakölyökként élte életét.

Férfiaknak nyújtott szexuális szolgáltatásokon kívül friss sírok kifosztásából és lopásokból élt a későbbi filmsztár, aki könyvében bevallja, hogy lopásra használta ki az 1968 májusi diáktüntetéseket is. Felfedi azt is, hogy egy homoszexuális színházi tehetségkutató „mentette meg”, aki finanszírozta színiiskolai tanulmányait.

A 65 éves sztár az utóbbi időben mind gyakrabban lepi meg a publikumot meghökkentő kijelentésekkel, vallomásokkal. Depardieu szeptember közepén arról beszélt egy interjúban, hogy képes elfogyasztani akár napi 14 üveg alkoholt is és hogy az ivást már délelőtt 10 óra előtt megkezdi. Ennek ellenére, állítása szerint nem alkoholista, így küzd a fóbiái ellen.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
vhegy/MTI/EFE/AFP/ANSA