2014. október 16., csütörtök

Puskás-sör kerül a boltokba

Az október 23-i nemzeti ünnepet követően kerül a boltokba a legendás Puskás Ferencről elnevezett Puskás-sör.


A 4,6 százalékos alkoholtartalmú, láger típusú sör csomagolásának kreatív arculatára pályázatot írtak ki: a termék doboza aranyszínű, s az Aranycsapat csatárának képe és 10-es mezszáma is látható rajta.

italok, sör, Puskás-sör, Puskás Ferenc, Magyarország, labdarúgás,
A Puskás örökösök licenckezelő cégének tájékoztatása szerint a termék a Metró áruházakban lesz először kapható, majd november közepétől már a Tesco üzleteiben, év végéig pedig a többi kereskedelmi lánc polcain is megtalálható lesz.

A forgalmazásból származó bevétel egy részét jótékonysági célokra fordítják: Puskás Ferenc özvegyének a kezdeményezésére egykori futballisták nehéz helyzetbe került özvegyei és családtagjai juthatnak majd támogatáshoz.

Az új sört a magyar futballválogatott legelkötelezettebb szurkolói kóstolhatták meg elsőként. Azok a drukkerek, akik jegyet váltottak a hivatalos szurkolói vonatra, amely a legutóbbi, 1-1-es döntetlennel véget ért Románia-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőre indult Bukarestbe, a vonat- és meccsjegyük mellé egy doboz Puskás-sört is kaptak ajándékba.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI | puskas.com