2014. október 14., kedd

A Bukarestben megvert „román” szurkoló neve: Bányai Sándor

A hétvégi Románia-Magyarország eb-selejtezőn a Nemzeti Aréna őrző biztonsági cég alkalmazottai brutálisan megvertek egy román drukkert, akit most egy romániai hírportál azonosított. 


Románia-Magyarország, labdarúgás, eb-selejtező, Bányai Sándor, Nemzeti Aréna, BGS
Bányai „Gâgă” Sándor
A román válogatottat biztató Bányai Sándort, a numaiu.ro szurkolói portál szerint, 1998-ban a Magyarország–Románia mérkőzésen a magyar rendőrök is megverték.

A Gâgă becenévre hallgató 39 éves férfi, aki a meccsre 14 éves lányával érkezett Bukarestbe, a magyarellenességéről hírhedt kolozsvári drukkercsoport, az U-galeri oszlopos tagja.
Egy adott pillanatban arra lettem figyelmes, hogy a körülöttem álló emberek fejvesztetten elkezdtek menekülni. Arra fordultam, hogy megnézzem, mi okozza a riadalmat, de egy egyenruhás máris fejbe ütött egy gumibottal. Aztán még egyszer. A harmadik ütés után elájultam. - mesélte Gâgă.
Bányai a szervezőket ás az őrző-védő céget hibáztatja a történtekért.
Hogy voltak képesek a vendégszektor mellé ültetni? Folyamatosan petárdákkal, fáklyákkal bombáztak minket, a levegőben lógott a balhé. Amikor elszabadultak az indulatok és mi is válaszoltunk a provokációra, akkor ránk rontottak a biztonságiak és a csendőrök - panaszkodott a drukker.
Botrányosan viselkedtek a román drukkerek a magyar himnusznál
Bölöni László: Undorodom a román válogatott himnuszától

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: maszol | Numai U