2014. szeptember 15., hétfő

Valami nem stimmel Amerika „szépével”

Valójában annyira nagy baj nincs az idei Miss Americával, kicsit ugyan túl nagy a szája, egyetlen széles mosolyt ismer csupán és egyetlen, a meghatódottságot imitáló grimaszt, de végül is nem baj. Elvégre ő lett a legszebb szőke lány Amerikában.


Miss America, Kira Kazantsev, szépségverseny, szépségkirálynő
A Miss Amerika verseny zsűrije idén valami egészen mást láthatott a színpadon,
mint amit a nézők?
Csakhogy azért van abban valami furcsaság, ha az ember ránézve egy képsorozatra, azt véli látni, hogy a szépségverseny győztese kissé csúnyácska.

Nem a szeme csúnya, sőt, még csak nem is a füle áll furán, azzal minden rendben, de valahogy az arc, az egész arc megrendítő. Mintha egy szilikonmosolyba ágyazott idős Muppet Show figura nézne vissza a tükörből.

Miss America, Kira Kazantsev, szépségverseny, szépségkirálynő
Kira Kazantsev mindössze 23 éves, egy bevándorló orosz család gyermeke. Tanulmányait a Long Island-i Egyetemen végezte, most a Fordham Egyetem jogi karán tanul és elszántan küzd a családi erőszak ellen és a katonanőkkel történő szexuális visszaélések ellen.

A Notre Dame-i Egyetemre szóló, 50 ezer dolláros ösztöndíj nyereményét Kira saját iskolájának ajánlotta fel. Három nyelven beszél, remekül énekel, otthonosan mozog a színpadon - szóval nagy baj tényleg nincs Miss Americával, aki tavaly Miss New York is volt. Talán csak a fotók nem sikerültek túl jól, talán csak ezek miatt érthetetlen, hogy idén ő lett Amerika legszebb lánya...

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Híradó