2014. szeptember 16., kedd

Gyerekekre veszélyes játékot hív vissza az IKEA

Balesetveszélyes gyerekhintát von ki a forgalomból az IKEA. A cég arra kér mindenkit, aki Gunggung gyerekhintát vásárolt, hogy ne használja ezt a hintát és vigye vissza a legközelebbi IKEA-áruházba, és visszakapja a teljes vételárát.


IKEA, veszélyes termék, Gunggung hinta,

Az IKEA olyan esetekről értesültek, hogy a Gunggung hinta felfüggesztő alkatrészei nem feleltek meg a cég minőségi elvárásainak, és emiatt súlyos sérülés veszélye állt fenn.

A Gunggung gyerekhinta március óta kapható az IKEA-ban, és a termék a piacra kerülése előtt megfelelt a fennálló összes szabványnak, előírásnak.

A termékeket viszont a piacra kerülésük után is folyamatosan teszteli a cég, és a tapasztalataik alapján, továbbá a tudomásukra jutott esetek után arra jutottak, hogy a hinta felfüggesztő alkatrészei nem felelnek meg az áruház szigorú előírásainak. A balesetek elkerülése érdekében ezért haladéktalanul kivonják a forgalomból a Gunggung hintát.
KAPCSOLÓDÓ
Fekáliát tartalmaz az IKEA sütije
A hintát bármelyik IKEA-áruházban visszaveszik, és a vételár teljes összegét visszatérítik, nem kell hozzá a vásárlást igazoló blokk sem.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI