2014. szeptember 20., szombat

Gratulálunk, Polgármester elvtárs!

A Szocialista Demokrácia és Egység Frontja Országos Tanácsának Előre című napilapjában találtunk az örömhírre, hogy megszületett a mélyen tisztelt és hőn szeretett Bunta Levente elvtárs, Székelyudvarhely első emberének első unokája, büszke népünk jövőbeni bátor és bölcs vezére.


média, szervilizmus, szervilis sajtó, Székelyudvarhely, Udvarhelyi Híradó, kommunista pártkongresszus

Bunta Boróka, a dolgos székely nép széles tömegei által magasztalt, önzetlen és bölcs Polgármester elvtárs legidősebb, a szocializmus emberbarát voltát és a kapitalizmussal szembeni mindennemű felsőbbrendűségét Angliában nagy sikerrel propagáló lánya szeptember 14-én tette közzé a népújság hasábjain újszülött kisfia fényképét. 

Tekintettel a hír rendkívüliségére cseppet sem furcsállottuk, hogy a világ összes Polgármesteri Hivatalából, de legfőképpen a baráti szocialista városok és települések irodáiból azonnal özönleni kezdtek a Bunta családnak címzett gratulációkat tartalmazó táviratok.

Csütörtökre a munkás szakszervezetek, a Sólyom- és Pionír gyermekszervezetek, írók, költők és értelmiségiek, valamint a szabad sajtó képviselői is csatlakoztak azokhoz, akik e jeles esemény alkalmával a Bunta családdal szembeni végtelen nagyrabecsülésüket és határtalan szeretetüket juttatták kifejezésre. Felbecsülhetetlen érzés és leírhatatlan öröm volt látni a tekintélyes lapban Bunta Gyöngyi elvtársnőt is, aki immár boldog nagymamaként pózolt az újszülöttel.

A kisfiú édesapja természetesen a romániai Kommunista Ifjúsági Szövetség egyik oszlopos tagja és vezéregyénisége. Információink szerint a csecsemő szeptember 11-én született és tette ezáltal szebbé, teljesebbé nemcsak a Bunta család, hanem mindannyiunk életét is. 

Isten éltesse sokáig a gyönyörű kisbabát és szüleit, a vhegy.com szerkesztősége hosszan tartó életet kíván a polgármesteri párnak, egészségben, jólétben  és fiatalos erőben, hogy minél tovább élvezhessék az unokázást, irányítsák a becses utód életútját, segítsék Őt a személyes emberi fejlődés és szakmai sikerek magasztos csúcsaira.

Kicsit továbbgondoltuk az uh.ro alábbi írását:Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.