2014. szeptember 10., szerda

Fura dolgok történnek Sepsiszentgyörgy egyetlen szökőkútjánál

A felújított Vitéz Mihály-téri szökőkút vízében és a feltörő vízsugarakban, meleg időben rendszeresen hancúroznak gyerekek, a környéken lakók szerdán viszont megbotránkoztak három meztelen lány láttán, akik városi fürdőnek tekintették a szökőkutat.


Sepsiszentgyörgy, szökőkút, Mihai Viteazul-tér, Vitéz Mihály-tér, meztelenkedés, közszemérem megsértése,
A sepsiszentgyörgyi új szökőkút esti megvilágításban. Vargyasi Levente felvétele.
Az egyik tömbházlakó lefotózta és videóra vette az esetet, majd közzétette a Facebook közösségi portálon.


Az ügy kapcsán a Sláger Rádió felkereste Tischler Ferencet, Sepsiszentgyörgy alpolgármesterét, aki kifejtette: szomorúnak tartja, hogy egyesek a civilizáció szabályait figyelmen kívül hagyva viselkednek. Hozzátette: nem tolerálják az ilyenfajta viselkedést, viszont lehetetlennek tartja, hogy az önkormányzat munkatársai vagy a rendőrség mindenhol jelen legyenek, ezért arra kéri a lakosságot, hogy ha ilyen esetet látnak, azonnal tárcsázzák a helyi rendőrség ingyenes hívószámát, a 0800-800767-es telefonszámot.

A rendőrök előállíthatják a szabálytalankodókat, és meztelen fürdőzésért közszemérem megsértése miatt kezdeményezhetnek eljárást.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Sláger Rádió (Kovács Zsolt)