2014. augusztus 26., kedd

Vujity Tvrtko egymillió forintot fizet egy hozzászólónak

A horvát származású újságíró és műsorvezető egy szombaton közzétett Facebook-bejegyzésben kifogásolta a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár, Havasi Bertalan Orbán Viktorhoz való fanatikus elkötelezettségét.


Vujity Tvrtko, választások, politika, Magyarország, Facebook, média, Tvrtko egymillió forintot fizet
Vujity Tvrtko a Fidelitas rendezvényén 2008-ban.
A bejegyzés alatti kommentáradat pontos képet mutat arról, mennyire megosztó személyiség Tvrtko: a sok virtuális vállveregetés között bőven akadnak olyanok is, akik „beszólnak” a tévésnek.

Ez utóbbiak sorát gazdagítja egy Berényi Matykó nevű felhasználó is, aki hozzászólásában „fideszes-celeb”-nek nevezte Tvrtkot, állítását pedig azzal támasztotta alá, hogy látta őt fideszes-rendezvényeken. A vádakra reagálva Vujity Tvrtko azt írta: egymillió forintot fizet Berényinek, amennyiben fotóval vagy videofelvétellel bebizonyítja, hogy kötődése van a Fideszhez vagy bármelyik magyar politikai párthoz.

Vujity Tvrtko, választások, politika, Magyarország, Facebook, média,
Egymillió forintos ajánlat.
Berényi később elnézést kért a tévéstől, állítása szerint „szénné guglizta a témát”, és még így sem talált semmilyen „szignifikáns politikai szálat”, ami Tvrtkot valamelyik párthoz fűzné, a 444.hu azonban két gyanús eseményt is felidéz az tévés újságíró múltjából, amivel kinyithatja annak pénztárcáját:
  1. 2008-ban fiával közösen látogatta meg a Fidelitas (Fidesz ifjúsági tagozata) táborát, ahol előadást tartott,
  2. idén márciusban Kisvárdán mutatta be Pokoli történetek c. könyvét, az esemény lehetett önkormányzati szervezésű is ugyan, Seszták Miklós fejlesztési miniszter viszont a Fideszes honlapján közölt beszámolót
Vajon kifizeti-e Vujity Tvrtko az egymillió forintot, amiért korábban járt politikai rendezvényen?

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.