2014. június 6., péntek

Egy honosítási okirat margójára

Szerző: Benedek Zsolt

Mindazok figyelmébe akik valamikor egy decemberi napon NEM-mel szavaztak!!! Akaratotok ellenére én is magyar állampolgár lettem...


határon túli magyarok, honosítási okirat, kettős állampolgárság, magyarság,

De nem kell félnetek, nem veszem el a munkahelyet előletek, az egyetemeken sem fogok élni a jogaimmal, és nektek hagyom az ösztöndíjas helyeket is. Szavazni sem fogok helyettetek. Nem adom meg nektek azt a lehetőséget, hogy büdös románnak nevezzetek valahol a Ti Magyarországotokon. Nem azért lettem magyar állampolgár.

Hanem azért, mert ELÉGTÉTELT akartam. Nem magamnak, hanem nagyapámnak, aki több mint 4 évet volt hadifogoly magyar katonaként. Aki azért harcolt, hogy most Ti, kedves, nem is tudom minek nevezzelek titeket, pöffeszkedjetek és lerománozzátok, szlovákozzátok azokat a magyarokat, akiket egy békeszerződés elszakított a hazájuktól. Ha azok a hadifoglyok tudták volna előre, hogy kikért harcolnak, akkor lehet ki sem mentek volna a harcmezőkre...

Nyugodjatok meg "kedves" honfitársaim, semmi nem kell abból, ami a tiétek! A lelki elégtétel sokkal többet ér, mint Ti, azok, akik magyaroknak nevezitek magatokat, de soha sem tudjátok meg, mit jelent magyarnak lenni.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Fotó: Kitzinger Adrienn