2014. május 22., csütörtök

Góbéságok: játsszon és nyerjen egy Asszont

JÁTÉKUNKAT LEZÁRTUK, EREDMÉNYHIRDETÉS ITT.

Ma rendhagyó módon Facebook-oldalunk helyett itt jelentkezünk Góbéságok Z. Nagy Istvánnal c. rovatunk csütörtöki kiadásával; a csavar oka: a Góbéságok támogatója, Pista bá', és mi, a szerkesztők szeretnénk meghálálni olvasóink kitüntető figyelmét, az oldal és a rovat iránt tanúsított lankadatlan érdeklődését. 


Csípőre tett kéz. Tudjuk, mit jelent... 

Játékos kedvű olvasóink megnyerhetik a Pista bá' termékcsalád legújabb tagját, az Asszont, Pistánk csókra csücsörített ajkú szíve választottját, kinek mosolya bűvölő, de nyelve csípős, koromfeketén fénylő tekintete pedig egyszerre bájoló és szúrós, s aki - Évához hasonlóan - a "zember" után lett életre hívva, teremtője Pistánk egyik juharfabordájából alkotta meg.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint "tetszikelni" és megosztani a Facebookon e bejegyzés hivatkozását ITT vagy ITT. A lájkolók és megosztók között június elsején, gyermeknapon a fenti fotókon affektáló székely fehérnép-figurát sorsoljuk ki.

A játék határideje május 31., 24 óra. A jellegzetes, juharfából készült székely emléktárgyat postai úton juttatjuk el a nyerteshez. A játékhoz mindannyiuknak sok szerencsét kívánunk, most pedig jöjjön mai góbéságunk, jó nevetést mindenkinek!

Tévedni emberi dolog, megbocsátani isteni:

góbéságok, játék, ajándéktárgy, Pista bá', Székelyföld, magyarság, kultúra,

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.