2014. április 8., kedd

Pitbull feat. Jennifer Lopez: We Are One (Ole Ola) | A brazíliai focivébé hivatalos dala

A 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokság kezdetéig még két hónapot kell várni; a foci megszállottai már egyre türelmetlenebbül számolják a napokat a négyévente sorra kerülő világméretű sportesemény első játékvezetői sípszójáig.


sport, zene, brazíliai futball-világbajnokság, Brazília, Pitbull, Jennifer Lopez, Claudia Leitte, sport, zene, brazíliai futball-világbajnokság, Brazília, Pitbull, Jennifer Lopez, Claudia Leitte,

Nos, a várakozás idejére - talán épp azért, hogy jobban teljen az idő - végre közzétették a foci-vb hivatalos dalát: a We Are One (Ole Ole) című himnuszt a kubai származású amerikai énekes Pitbull jegyzi.

A népszerű előadó nem egyedül adja elő a soron következő nyár slágerét, a Puerto Rico-i származású Jennifer Lopez, és egy brazil popénekesnő, Claudia Leitte is megcsillantják énektudásukat a nem túl bonyolult, közhelyes szövegű popdalocskában. Igazi nemzetközi koprodukció.A 2014-es labdarúgó-világbajnokságot Brazíliában rendezik június 12. és július 13. között. A selejtezők után 32 válogatott vehet részt a tornán, a címvédő a spanyol válogatott. A torna nyitómérkőzését São Paulóban, míg a döntőt Rio de Janeiróban, a Maracanã Stadionban játsszák.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszett a cikk és tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.