2014. április 25., péntek

Mágikus Európa

Egy család, két fényképezőgép, 30 európai ország, 60 utazás repülővel, 1000 + time-lapse típusú, azaz az idő múlását érzékeltető videó, 200000 + fotó, közel 20 terrabájt adat, 1 bámulatos kisfilm.


Magical Europe, Stan Chang, fotó, time-lapse, Európa, utazás

Bámulatos kisfilmet készített Európáról egy Stan Chang nevű tajvani fotós, aki a 30 országot érintő, kétéves európai utazása alatt több mint kétszázezerszer kattintott. A legjobb képekből nem kevesebb, mint 1000 time-lapse típusú kisfilmet készített, ezeket összevágta, a végeredmény pedig egy "mágikus" videó az öreg kontinensről.Ezekben az országokban készültek a fotók: Ausztria, Belgium, Bosznia, Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Franciaország, Finnország, Németország, Görögország, Magyarország (Budapest a videó 2:18 percétől látható), Izland, Írország, Málta, Liechtenstein, Málta, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Portugália, Oroszország, San Marino, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és Vatikán.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszett a cikk és tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.