2014. április 10., csütörtök

„Dögöljenek meg az erdélyi patkányok, akik Orbánra szavaztak!”

Egy korábbi írásunkból idézünk:
Hiába tarthatjuk ma kezünkben a magyar állampolgárságunkat igazoló díszoklevelet, ha egy méterrel az anyaország határain belül az első magyar lerománoz, -ukránoz, vagy -szlovákoz bennünket; egy lyukas garast sem ér az Orbán-kormány erkölcsileg helyes politikai döntése, szart sem ér a címeres papír, az útlevél, s a szavazati jog, ha nincs mögötte valós nemzeti akarat és tényleges összefogás, ha a magyar közösség nem áldásként, hanem teherként kezeli a külhoni magyarok helyzetét, és továbbra is úgy gondolja, hogy a határon túli magyaroknak semmi közük a magyarsághoz. Ők egy történelmi valóságot ignorálnak: 1920-ban nem mi hagytuk el a Magyarországot, a határok módosultak.
Nos, még nem telt el egy teljes hét a magyarországi választások óta, amelyek, mint tudjuk, a Fidesz lehengerlő sikerét és az összefogott baloldal bukását hozták, és máris elkezdődött (folytatódik?) a sárdobálás.

Nézzék és olvassák, milyen hozzászólásokkal — a címben olvasható csak egy a sok döbbenetes gyűlölködő kommentár közül — illettek egy Facebookon megosztott erdélyi időjárással kapcsolatos hírt az anyaországi Fidesz-, Orbán- és immár magyargyűlölő magyarok:

HVG, magyarság, Magyarország, Erdély, Székelyföld, Orbán Viktor, Fidesz, választások,
Nagyításhoz kattintsanak a képre.