2014. február 19., szerda

Ukrán vagyok, Kijev szülötte. Egy kijevi tüntető megható videoüzenete

"Ukrán vagyok, Kijev szülötte. Most a Majdanon vagyok, a város főterén. Szeretném, ha tudnátok, hogy miért vannak ezrek az utcákon az országban. Ennek egy oka van: szabadulni akarunk a diktatúrától.Szabadok akarunk lenni a politikusoktól, akik csak magukért dolgoznak, akik készek lelőni, megverni, megsebesíteni embereket, hogy mentsék a pénzüket, házaikat, hatalmukat. 

Azt akarom, hogy ezek az emberek itt, akiknek van méltóságuk, akik bátrak, normális életet élhessenek. Mi civilizáltak vagyunk, a kormányunk viszont barbár.

erőszak, Kijev, Ukrajna, ukrán tüntetések, Viktor Janukovics, Vitalij Klicsko, diktatúra,
Azok a bűnösök, akik tűzparancsot adnak ki saját népük ellen. Ukrajnában nem az erőszak lángolt fel, hanem a nép harcol szabadságáért!
Azt akarjuk, hogy ne legyenek korruptak a bíróságaink. Szabadok akarunk lenni. Holnap talán már nem lesznek telefonjaink, nem lesz internetünk. Egyedül leszünk itt a téren. A rendőrök talán egyenként megölnek majd minket.

Ezért kérlek most titeket, hogy segítsetek. Szabadságunkat a szívünkben és az elménkben őrizzük. Most arra kérlek benneteket, segítsetek nekünk felépíteni a szabadságot az országunkban.

Szeretnénk, hogy minél többen elmondjátok ezt a történetet barátaitoknak, és megosszátok ezt a videót. Mutassátok meg barátaitoknak, családotoknak és kormányotok tagjainak! Mutassátok meg, hogy támogattok minket!"
IDE TARTOZIK:

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: 444