2014. február 27., csütörtök

Góbéságok: játsszon és nyerjen egy kokárdás Pista bá't!

góbéságok, Március 15, Pista bá', játék, Ma rendhagyó módon a vhegy.com Facebook-oldala helyett itt jelentkezünk a Góbéságok Z. Nagy Istvánnal c. rovatunk legfrissebb kiadásával; ennek oka: Pista bá' és a szerkesztők szeretnék kézzelfogható formában is meghálálni az olvasók kitüntető figyelmét, az oldal és a rovat iránt tanúsított érdeklődését.


Egy kis meglepetéssel készülünk, és ehhez remek alkalmat biztosít közelgő nemzeti ünnepünk, Március 15., az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc kezdetének napja. FRISSÍTÉS: eredményhirdetés ITT.

Játékos kedvű olvasóink megnyerhetik a limitált, mindössze szász példányszámban gyártott "kokárdás" Pista bá'k egyikét. Ehhez nem kell mást tenni, mint "tetszikelni" és megosztani a Facebookon ezt a hivatkozást. A lájkolók és megosztók között március 15-én a fenti fotón látható, a nemzeti színű szalagrózsát büszkén viselő Pistát sorsoljuk ki.

A játék határideje március 14., 24 óra. A nyereményt postai úton juttatjuk el a nyerteshez. A játékhoz mindannyiuknak sok szerencsét kívánunk, most pedig íme mai góbéságunk, jó nevetést mindenkinek!

Isten fizesse! Pista bá' bémutassa a székely devizát:

góbéságok, játék, Március 15, Pista bá',
Nagyításhoz kattintson a fotóra.
Kövessen bennünket a Facebookon!
Amennyiben tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.